Ondersteuning

Naast het leveren van hostingdiensten zijn wij eveneens gespecialiseerd in het uitvoeren van audits op webtoepassingen en het leveren van consulting aangaande high-load websitetoepassingen. Optimalisering van uw applicaties, database consultancy en API integraties: al deze diensten behoren tot onze dagelijkse taken.

Optimalisering van webtoepassingen

Met een jarenlange ervaring als PHP- en .NET- programmeurs staat ons technisch team klaar om uw PHP- of .NET- toepassing onder handen te nemen en te optimaliseren. Of u nu gebruik maakt van custom Drupalmodules, Zend, CakePHP, CodeIgniter, WCF, LINQ, NHibernate, ActiveRecord, … in samenspraak met u gaan wij na waar wij uw toepassing kunnen optimaliseren zodat bezoekers nog sneller kunnen genieten van de campagne van uw klanten.

Een niet te ontbreken schakel in dit hele proces is onze database- expertise. Met een uitgebreide kennis van MySQL, Oracle en Microsoft SQL Server staan wij garant voor een razendsnelle SQL- implementatie. Verwerken van high-load data (miljoenen databaserecords) heeft voor ons geen geheimen; dat hebben we in de praktijk al meermaals mogen bewijzen.

API-integratie

Voor specifieke koppelingen met online API’s of backend systemen kunt u eveneens onze programmeurs inschakelen. Onze ondersteuning gaat van het opzetten van eenvoudige cronjobs tot scheduled database batch jobs en volledige integratie met backends van klanten.