Diensten

iFrameWorx staat voor gedegen kennis van zaken en jarenlange ervaring.

Bent u op zoek naar tijdelijke IT-consultants om bij te dragen aan uw softwareoplossingen? Mensen die hun vak kennen en op wie u kunt rekenen? Bij iFrameWorx vindt u ze.

Elke iFrameWorx-consultant is een:

  • geschoolde informaticus;
  • specialist in meerdere expertisegebieden;
  • bewezen vakman/vrouw, met certificeringen in uiteenlopende domeinen;
  • gesprekspartner voor zowel IT’ers als niet-IT’ers, en dat door gerichte vaardigheidstrainingen.

De IT-infrastructuur van een bedrijf is voortdurend in beweging. Na verloop van jaren komt u dan tot de vaststelling dat de mix aan hardware bijzonder gevarieerd is: de ene server is al minder performant dan de andere , apparatuur is vaak niet op elkaar afgestemde,de organisch gegroeide netwerkomgeving functioneert niet meer optimaal…
Onze IT-consultancy dienstverlening zorgt voor een volledige doorlichting van uw huidige IT-infrastructuur en kijkt hoe wij uw netwerk sneller, optimaler en beter kunnen maken. Dat doen we uiteraard met respect voor afschrijvingstermijnen op de huidige apparatuur en de aanwezige investeringsbudgetten.

Geen behoefte aan interne IT medewerkers

Een bedrijf dat in aanraking komt met een serverinfrastructuur, internettechnologie en geautomatiseerde bedrijfsprocessen, zal op een bepaald punt moeten overwegen om al dan niet een network engineer of IT-medewerker in dienst te nemen.

Is het kostenplaatje daarbij een remmende factor, dan kunt u een beroep doen op de knowhow en expertise van iFrameWorx. Door outsourcing van uw IT-infrastructuur en/of diensten kunt u een beroep op ons doen om snel en efficiënt aan de slag te gaan. Ons team van professionele medewerkers staat steeds voor u klaar, alsof het uw eigen medewerkers betrof… alleen zonder de jaarlijkse hoge loonkost die doorgaans aan een vaste aanwerving gekoppeld is.